Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

"Vakbekwaamheid in combinatie met redelijke prijzen"

Dakwerken Crabbé werkt samen met heel wat syndicussen van appartementsgebouwen, residenties, enz. Eén van die syndicussen is Calix-Syndic, met projecten in de regio Brussel.

De heer Marc Tihon (Calix Syndic): “Op aangeven van een lid van de beheerraad van één van de gebouwen waar wij syndicus zijn, hebben wij contact genomen met Dakwerken Crabbé. Het betrof hier concreet problemen met een verouderd plat dak. Om een goed beeld te krijgen van hun prijsniveau en hun betrouwbaarheid, heb ik bij hen een offerte opgevraagd voor verschillende projecten, variërend van 18 tot 48 loten. Het is wettelijk verplicht om offertes op te vragen bij verschillende leveranciers. Wij hebben aanvragen gedaan bij een aantal competente dakwerkers met een zekere naambekendheid en reputatie. Bij vergelijkbare kwaliteit kwam het beste voorstel van Dakwerken Crabbé.”

“Het project in de Rue des Fabriques in Brussel is een mooie weerspiegeling van hetgeen Dakwarken Crabbé in zijn mars heeft. Er was een lange periode tussen de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst en de uitvoering van de werken, maar dat is vaak het geval bij bedrijven die kwalitatief hoogstaand werk leveren. Om die periode te overbruggen en om bijkomende schade door waterinsijpeling te voorkomen, heeft Dakwerken Crabbé ondertussen gratis de dringende herstellingswerken uitgevoerd,” aldus de heer Tihon.

Hij besluit: “Het resultaat van de werken op deze locatie, alsook op een andere werf, is excellent. Enkele kleine aanpassingen, die na afloop van de werken nodig bleken, werden binnen de kortste keren uitgevoerd. Bij Dakwerken Crabbé weet men bekwaamheid en redelijke prijzen goed te combineren.”