Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

"Vakkennis én materialenkennis hebben ons overtuigd"

In het dagelijks leven is Bart Vermeulen verpleegkundige bij De Hulster vzw, dat in de regio Leuven beschut wonen aanbiedt. De vzw heeft een 20-tal woningen in eigendom, waar personen met een psychische kwetsbaarheid onder psycho-sociale begeleiding kunnen wonen. Naast zijn taak als verpleegkundige is Bart ook technisch coördinator van alle werkopdrachten van technische aard binnen de vzw. In die hoedanigheid kwam hij enkele jaren geleden in contact met Dakwerken Crabbé voor het dakonderhoud en de herstellingen van de daken van de woningen.

“Voor dit soort technische opdrachten zoeken we samen met Universitair Psychiatrisch Centrum - St. Jozef - Kortenberg naar geschikte partners. Voor wat de dakwerken betreft, kunnen we bij Dakwerken Crabbé altijd rekenen op een degelijke offerte gecombineerd met vakkennis en een correcte manier van werken en afspraken nakomen.”

“Toen ik een tijd geleden voor een privégebouw, een kleinschalig appartementsgebouw in Wespelaar, op zoek moest naar een aannemer voor het isoleren en vernieuwen van het plat dak, heb ik o.a. ook Dakwerken Crabbé aangeschreven voor een offerte. Bij vergelijking en in samenspraak met alle eigenaars hebben we ook hier geopteerd om met hen in zee te gaan. Zij hebben een grondige renovatie gedaan: de grote blazen in de oude roofing weggesneden en dicht gemaakt, isolatie geplaatst, kepers om de opstanden te verhogen, nieuwe alu dakrand, de schouwen werden ingepakt, het toegangsluik vernieuwd, de afloop vernieuwd, zinken slabben geplaatst en tenslotte 2 volledig nieuwe lagen bitumineuze waterdichting (Quadra en carbon van Iko Enertherm). Een doorslaggevende reden om met hen samen te werken, is hun vakkennis en hun kennis van materialen. We staan achter hun keuze om met roofing te werken. Er zijn weliswaar ook andere oplossingen op de markt, die heel erg gepromoot worden. Maar deze zijn ook een stuk duurder en tot vandaag is hun degelijkheid op lange termijn nog niet bewezen.

Nog een ander element dat in een particulier project een belangrijke rol kan spelen, is het feit dat Dakwerken Crabbé geen voorschot vraagt. Ze komen op een correcte manier hun afspraken na en als ze aan de werken beginnen, werken ze ook alles in één keer af. Ik heb hen zelfs aanbevolen voor de renovatie van het dak bij mijn ouders, die in Peer wonen. Voor mensen van hun leeftijd is het niet eenvoudig om zelf op zoek te gaan naar een degelijke aannemer. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat de renovatie van hun zadeldak even vlot zal verlopen zoals we dat van hen gewoon zijn,” besluit Bart Vermeulen.

In de fotogalerij hieronder ziet u foto's van de verschillende projecten.