Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

“Zelfs de poes merkt het temperatuurverschil”

De eigenares van een woning, gebouwd in expojaar 1958 in Genk, liet reeds in 1980 het (bijna) plat dak renoveren maar niet isoleren. Omdat een aantal herstellingen zich opdrongen, besliste ze om het volledige dak (120 m²) te vernieuwen en tegelijk dakisolatie te laten plaatsen.

“Omdat het toch om een grote en ingrijpende renovatie ging, heb ik eens rondgevraagd bij kennissen en familie. Zo ben ik bij Dakwerken Crabbé terechtgekomen,” vertelt de eigenares.

Dakwerken Crabbé voerde de volledige dakrenovatie en de isolatiewerken uit. We bekleedden de zijkanten van de oversteken met volkern en plaatsten een aluminium dakrand in dezelfde kleur. Achteraan de woning werd ook een nieuwe hanggoot in zink geplaatst.

“Ik ben heel tevreden. Er zijn goede afspraken gemaakt én nagekomen i.v.m. de uitvoering van de werken. De mannen waren heel vriendelijk en ze hebben ook altijd alles netjes opgeruimd. Omdat ik zelf niet op het dak kon om het verloop van de werken te volgen, maakten ze telkens foto’s en legden ze mij uit wat ze gedaan hadden. Dat gevoel van vertrouwen was toch wel belangrijk voor mij want per slot van rekening ging het om een groot werk. Nu ben ik blij dat het achter de rug is. In de zomer heb ik ook het effect van de dakisolatie goed ondervonden. Op warme dagen was het merkelijk frisser in huis. Zelfs de poes lijkt het temperatuurverschil binnen te merken,” lacht deze tevreden klant.