replica watches fake watches rolex replica fake watches replica watches rolex replica replica watches replica rolex rolex replica replica watches

Dakwerken Crabbé biedt een bijzondere service voor beheerders van (grote) gebouwen: syndici, patrimoniumbeheerders, openbare instellingen, overheden, enz.

Concreet nemen wij de zorg en het onderhoud voor daken van appartementsgebouwen, scholen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, enz. voor onze rekening.
Ook hele grote dakoppervlakken en/of hele hoge of moeilijk bereikbare daken kunnen we zonder problemen onderhouden: wij beschikken over de nodige mensen en het juiste materiaal voor elke opdracht.

Complexe dakconstructies vragen soms specifieke oplossingen. Bv. op welke manier kan er voldoende dik geïsoleerd worden? Wat met dakterrassen waar zich veel problemen voordoen? Wat als er zeer strenge veiligheidsinstructies gevolgd moeten worden bij de uitvoering van de werken? Voor elke vraag en elk probleem zoeken we een geschikte oplossing. De inbreng van onze eigen preventie- en veiligheidscoördinator is daarbij uiteraard een belangrijke meerwaarde.

Contacteer ons voor meer informatie

Ook de aanleg van dakparkings behoort tot het activiteitenaanbod van Dakwerken Crabbé.

Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk, in functie van de mogelijkheden die het gebouw biedt.

 

Contacteer ons voor meer informatie

Een groendak is een dak dat bedekt is met planten. Het kan gaan om grassen, kruiden, struiken of zelfs bomen. Bedekking met mossen, vetplanten en kruiden is gemakkelijker te onderhouden.

Een groendak is niet alleen mooi, maar het biedt ook voordelen:

  • Een groendak verhoogt de levensduur van uw dak.
  • Het biedt extra warmte- en geluidsisolatie.
  • Neerslag wordt tegengehouden, zodat er minder water via de dakgoten naar de riolering stroomt (en dus de kans op overstroming verkleint).
  • Groendaken in de stad trekken meer vogels en insecten aan.
  • Een groendak draagt bij aan een beter leefmilieu en verhoogt het zuurstofgehalte in de omgeving.
  • En niet onbelangrijk: sommige gemeenten voorzien een premie voor de aanleg van een groendak.

 

Bekijk meer voorbeelden

Een dakterras is niet af zonder ballustrade.

Dakwerken Crabbé zorgt voor een combinatie van functionaliteit én esthetische meerwaarde voor het gebouw.

De ballustrades die wij plaatsen, zijn metalen constructies, eventueel afgewerkt met plaatwerk in metaal of plexi.

 

Bekijk meer voorbeelden

Beschadigd of verweerd asbesthoudend materiaal moet verplicht verwijderd worden. Door jarenlange blootstelling aan vorst en (zure) neerslag vermindert immers de cementsamenstelling en komen de asbestvezels los te zitten aan de oppervlakte van de asbestlei of asbestgolfplaat. Hierdoor spoelen asbestvezels bij regen naar de dakgoot, de regenwaterput of de afdruipzone, waar ze zich kunnen ophopen tot hogere concentraties.

Medewerkers van Dakwerken Crabbé zijn opgeleid om asbestleien en asbesthoudende golfplaten op een veilige manier te verwijderen en uw dak volledig te renoveren! 

Contacteer ons voor meer informatie