replica watches fake watches rolex replica fake watches replica watches rolex replica replica watches replica rolex rolex replica replica watches

Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

Het huis van Hilde, in Leuven, dateert van begin jaren ’90. Het huis heeft een zadeldak dat zowel aan voor- als achterzijde nog doorloopt in twee platte daken. De platte daken waren aan renovatie toe en omdat Dakwerken Crabbé destijds, bij de bouw van het huis, het dak gelegd had, was het voor Hilde een logische keuze om hen opnieuw te contacteren. Behalve de dakrenovatie waren er ook nog een aantal structurele aanpassingen nodig aan het huis, zoals het vervangen van een draagbalk boven een raam en het vernieuwen van een buitentrap. Dat maakte dat Hilde in de eerste plaats nood had aan een bedrijf dat haar volledig kon ontzorgen én waarop ze kon rekenen om de renovatie tot een goed einde te brengen.

Lees meer

Freddy Janssens heeft een professioneel leven als zelfstandige achter de rug. Hij was zaakvoerder van een garage langs de drukke weg tussen Tienen en Sint-Truiden, in Linter. De bedrijfshal is niet meer in gebruik, het appartement op de verdieping is wel bewoond. De heer Janssens besloot om de gevel en het dak te laten isoleren en renoveren.

Lees meer

De heer Tijskens kocht in de jaren ’90 een statige woning in Winksele. De woning dateert van de jaren ’30  en met verloop van tijd was de brede dakrand gaan doorhangen. Het gaat om oversteken van zo’n 80 cm die onderdeel zijn van het plat dak. De houten structuur was helemaal rot geworden en hing eigenlijk alleen nog met de roofing vast aan de rest van het dak. Een gevaarlijke situatie die aangepakt diende te worden. 

Lees meer