replica watches fake watches rolex replica fake watches replica watches rolex replica replica watches replica rolex rolex replica replica watches

Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

Bij de familie Pittomvils in Zichem werd een licht hellend dak gerenoveerd. De asbest leien werden verwijderd en het dak geïsoleerd. Bovendien werd een dakkoepel geplaatst om meer inval van natuurlijk daglicht te hebben.
Marc Pittomvils vertelt over zijn ervaringen met Dakwerken Crabbé.

Lees meer

City 2, het shoppingwalhalla in het hart van Brussel, en het naastliggende kantorencomplex City Center moeten we wellicht niet meer voorstellen. Het gebouw, met een oppervlakte van meer dan 50.000 m2 is één van de iconische landmarks in de hoofdstad, ook wel gekend als 'het gebouw met het groene gebogen dak vlakbij de Kruidtuin'. Wel, dát gebouw van een nieuw dak voorzien, is ongetwijfeld het grootste en meest prestigieuze project uit de geschiedenis van Dakwerken Crabbé, tot nu toe. Zaakvoerder Benny Van Gossum is de projectleider. Hij kan tevens rekenen op de expertise van Blanco Architecten uit Hoeilaart.

Lees meer

Het huis van Hilde, in Leuven, dateert van begin jaren ’90. Het huis heeft een zadeldak dat zowel aan voor- als achterzijde nog doorloopt in twee platte daken. De platte daken waren aan renovatie toe en omdat Dakwerken Crabbé destijds, bij de bouw van het huis, het dak gelegd had, was het voor Hilde een logische keuze om hen opnieuw te contacteren. Behalve de dakrenovatie waren er ook nog een aantal structurele aanpassingen nodig aan het huis, zoals het vervangen van een draagbalk boven een raam en het vernieuwen van een buitentrap. Dat maakte dat Hilde in de eerste plaats nood had aan een bedrijf dat haar volledig kon ontzorgen én waarop ze kon rekenen om de renovatie tot een goed einde te brengen.

Lees meer