Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Onze klanten aan het woord!

Om onze slogan 'Meer dan 70 jaar kwaliteit én tevreden klanten" extra kracht bij te zetten, laten we hier onze klanten zelf aan het woord. Zij vertellen over de verloop van de werken, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf.

Vraag een gratis dakanalyse!

"Alles is perfect afgewerkt! "

Sinds een tweetal jaren wonen de heer en mevrouw De Reymaeker-Craps in hun woning in Hoegaarden. Na de verhuis maakten ze eerst binnen alles in orde alvorens de buitenzijde aan te pakken. De gevels van de woning waren voorzien van houten gevelbekleding die zijn beste tijd gehad had. Toen ze begin dit jaar bij Dakwerken-Crabbé aanklopten, was hun geduld én hun vertrouwen al danig op de proef gesteld. De firma’s die ze eerder gecontacteerd hadden, hadden hen dan wel mooie ideeën voor een oplossing aangebracht maar het werk bleef onuitgevoerd.

Mevrouw Craps: “We hebben inderdaad verschillende mensen gecontacteerd voor het vernieuwen van onze gevelbekleding, maar het bleek vaak zelfs moeilijk om nog maar een offerte te bekomen. Dan hebben we beslist om een grotere firma aan te spreken. Zo zijn we bij Dakwerken Crabbé terechtgekomen. Op dat moment hadden we al beslist dat we onze gevel niet opnieuw met hout wilden laten bekleden, maar met leien. Jo Van Gossum is langsgekomen en kort daarna hadden we een offerte. Ze waren niet de goedkoopste, maar hun manier van handelen en communiceren straalde vertrouwen uit. Daarom hebben we voor hen gekozen.”

Het werk omvatte : het verwijderen van de houten gevelbekleding, uitvullen van de muren en het plaatsen van Stonit Leien. Afwerking met zinken profielen rond ramen en op de hoeken.

De Stonit Leien zijn geen natuurleien, maar qua uitstraling evenaren ze wel de klassieke leien. Het reliëfoppervlak, de gebroken randen en de matte leisteengrijze kleur zorgen voor een natuurlijke look. 

Wat echter niet voorzien was, en wat even voor een raadsel zorgde, ook voor de leverancier van de leien, was dat er zich oxydatie voordeed. “Even zakte de moed ons opnieuw in de schoenen, nadat we al een lijdensweg achter de rug hadden. Voor de investering die we gedaan hadden, verwachtten we immers een perfect resultaat, ook voor het oog,” aldus mevrouw Craps.

Samen met de leverancier van de leien ging Dakwerken Crabbé op zoek naar een oplossing en die kwam er ook. Alle afwerkingsmaterialen werden vervangen en de gevel voldoet vandaag helemaal aan de verwachtingen van de klant.

De heer en mevrouw De Reymaeker-Craps zijn zeer tevreden, zowel met het resultaat als over de samenwerking met Dakwerken Crabbé. Ze: “Alles is nu perfect in orde en mooi afgewerkt! Het heeft uiteindelijk wat voeten in de aarde gehad, maar het was een fijne samenwerking met Dakwerken Crabbé, van begin tot einde. Jo heeft ons op elk moment goed geïnformeerd over de timing en de uitvoering van de werken. Sarah heeft ons altijd verwittigd wanneer de mannen precies zouden komen of wanneer ze een dag niet zouden komen. En de twee mannen die het werk uitgevoerd hebben, waren ook heel vriendelijk. Ze respecteerden op elk moment alle corona-maatregelen en ze lieten de werkplek ook altijd heel netjes achter. Toen het oxydatieprobleem opdook, hebben ze al het mogelijke gedaan om dat op te lossen. En het is ook allemaal in orde gekomen. Eind goed, al goed!”

“Het meest opvallend en hetgeen we bijzonder geapprecieerd hebben, is hun goede communicatie. Bij veel bedrijven loopt het daar vaak mank, maar bij Dakwerken Crabbé wordt daar véél aandacht aan besteed. Dat kom je weinig tegen. Wij zijn dus écht bijzonder tevreden over de samenwerking!” besluit mevrouw Craps.

 

 

Bekijk hier de foto's van het project