replica watches fake watches rolex replica fake watches replica watches rolex replica replica watches replica rolex rolex replica replica watches

Bij een nieuwbouwproject is niets moeilijker dan het zoeken naar geschikte partners. Dat is eveneens van toepassing voor het uitbesteden van de dakwerken.

Dakwerken Crabbé neemt de tijd om samen met u en/of uw architect aan tafel te gaan zitten en uw bouwplan in detail te bekijken. Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossingen, zowel technisch als esthetisch en uiteraard ook wat de keuze van de materialen betreft.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Voor het renoveren van het dak van uw bedrijfsgebouw, gaan we op dezelfde manier te werk dan voor een nieuwbouwproject.

Het enige verschil is dat we dat we bij dakrenovatie starten vanaf een grondige analyse ter plaatse.

Op basis van deze analyse bespreken we samen met u de mogelijke oplossingen voor uw renovatieproject, technisch, esthetisch en uiteraard ook op het vlak van materialenkeuze, budget en timing.

Contacteer ons voor een gratis dakanalyse

Ook in een bedrijfsgebouw is voldoende inval van daglicht een belangrijke meerwaarde.

Dakwerken Crabbé integreert lichtstraten en lichtkoepels naadloos in elk nieuw of gerenoveerd dak.

Bekijk meer voorbeelden

Beschadigd of verweerd asbesthoudend materiaal moet verplicht verwijderd worden. Door jarenlange blootstelling aan vorst en (zure) neerslag vermindert immers de cementsamenstelling en komen de asbestvezels los te zitten aan de oppervlakte van de asbestlei of asbestgolfplaat. Hierdoor spoelen asbestvezels bij regen naar de dakgoot, de regenwaterput of de afdruipzone, waar ze zich kunnen ophopen tot hogere concentraties.

Medewerkers van Dakwerken Crabbé zijn opgeleid om asbestleien en asbesthoudende golfplaten op een veilige manier te verwijderen en het dak van uw bedrijfsgebouw volledig te renoveren.

Contacteer ons voor meer informatie

Goed onderhoud van een plat dak verlengt niet alleen de levensduur aanzienlijk. Het is tevens een voorwaarde om aanspraak te kunnen blijven maken op de wettelijke garantie (10 jaar) op een dakverdichting.

Dakwerken Crabbé biedt een onderhoudscontract aan om op regelmatige tijdstippen een controle alsook het onderhoud van het dak uit te voeren. Kleine herstellingen zijn eveneen inbegrepen in de prijs van het onderhoudscontract. Dankzij deze preventieve manier van werken kunnen we vermijden dat kleine beschadigingen niet tijdig worden opgemerkt en daardoor wordt grote dakschade voorkomen.

De voordelen liggen voor de hand:

  • Het verlengen van de levensduur van uw dak.
  • Verstoppingen van de afvoeren tegengaan. Verstopte afvoeren zijn vaak de oorzaak van overbelasting en eventueel instorten van daken.
  • Het vermijden van hoog oplopende renovatiekosten. Bij beschadigingen aan de dakhuid van een plat dak kan de isolatielaag soms volledig verzadigd en beschadigd worden. Met een onderhoudscontract wordt dit soort beschadigingen door een professionele controle tijdig ontdekt en hersteld.

Hebt u interesse in een onderhoudscontract? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gratis dakinspectie en overlopen samen met u de verschillende mogelijkheden.

Contacteer ons voor een gratis dakanalyse

Veilig werken is de eerste prioriteit voor onze medewerkers.

Op elke werf wordt er nauwlettend op toegezien dat alle veiligheidsvoorzieningen in orde zijn: dakranden voorzien van leuningen, valbeveiliging op het dak alsook veiligheidskabels voor onze medewerkers.

Dakwerken Crabbé stelt tevens alle nodige materiaal, uitrusting én opleiding ter beschikking opdat onze mensen te allen tijde hun job op een veilige manier kunnen uitoefenen.

Enkele van de bedrijven die reeds op onze diensten rekenden