Gedreven sporters geven we graag een duwtje in de rug

De kans is zéér groot dat u Dakwerken Crabbé niet alleen kent van onze activiteiten in de bouw, maar dat u onze naam ook al tegenkwam als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de autosport. Sportsponsoring is voor ons echter véél meer dan jaarlijks een budget vrijmaken om in de kijker te lopen. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Daarom geven we gedreven sporters graag een duwtje in de rug.

Het laatste weekend van februari betekent ook nu weer de start van het Belgische rallyseizoen voor het team van Kris Princen en zijn co-piloten Bram Eelbode en Peter Kaspers. Ze komen met dezelfde gezonde ambitie van altijd aan de start. Hun wagen komt dit jaar uit de renstal van Citroën Racing – DG Sport: een Citroën C3 R5, waarmee ze minimaal 8 wedstrijden van het BK zullen afwerken.

Lees meer

2019 was een jaar om duimen en vingers af te likken voor Arnaud De Lie. De eerstejaarsjunior van CC Chevigny wist zich tot Belgisch kampioen te kronen én om het eindklassement van de Beker van België op zijn palmares bij te schrijven. Hoe blikt hij terug op dat jaar en hoe kijkt hij vooruit naar het komende seizoen?

Lees meer

Het wielerseizoen zit er al een tijdje op en meer nog, alles wordt in gereedheid gebracht voor het nieuwe seizoen 2018. We maakten eerder al bekend dat Dakwerken Crabbé een engagement heeft aangegaan met CC Chevigny als hoofdsponsor tot en met het seizoen 2022. Maar voor het zover is, blikken we met begeleider Nico Mombaerts toch nog even terug op het afgelopen seizoen, want dat was meer dan de moeite!

Lees meer