Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Onderhoudscontracten

  368852875 1826045431147798 1823297701023007920 n

Goed onderhoud van een plat dak verlengt niet alleen de levensduur aanzienlijk. Het is tevens een voorwaarde om aanspraak te kunnen blijven maken op de wettelijke garantie (10 jaar) op een dakverdichting.

Dakwerken Crabbé biedt een onderhoudscontract aan om op regelmatige tijdstippen een controle alsook het onderhoud van het dak uit te voeren. Kleine herstellingen zijn eveneen inbegrepen in de prijs van het onderhoudscontract. Dankzij deze preventieve manier van werken kunnen we vermijden dat kleine beschadigingen niet tijdig worden opgemerkt en daardoor wordt grote dakschade voorkomen.

De voordelen liggen voor de hand:

  • Het verlengen van de levensduur van uw dak.
  • Verstoppingen van de afvoeren tegengaan. Verstopte afvoeren zijn vaak de oorzaak van overbelasting en eventueel instorten van daken.
  • Het vermijden van hoog oplopende renovatiekosten. Bij beschadigingen aan de dakhuid van een plat dak kan de isolatielaag soms volledig verzadigd en beschadigd worden. Met een onderhoudscontract wordt dit soort beschadigingen door een professionele controle tijdig ontdekt en hersteld.

Hebt u interesse in een onderhoudscontract? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gratis dakinspectie en overlopen samen met u de verschillende mogelijkheden.

Contacteer ons voor een gratis dakanalyse

 

Enkele van de bedrijven die reeds op onze diensten rekenden