Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Gedreven sporters geven we graag een duwtje in de rug

De kans is zéér groot dat u Dakwerken Crabbé niet alleen kent van onze activiteiten in de bouw, maar dat u onze naam ook al tegenkwam als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de autosport. Sportsponsoring is voor ons echter véél meer dan jaarlijks een budget vrijmaken om in de kijker te lopen. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Daarom geven we gedreven sporters graag een duwtje in de rug.

Princen & Kaspers winnen East Belgian Rally 2017

Kris Princen en Peter Kaspers hebben in het laatste weekend van september de East Belgian Rally gewonnen met hun Skoda Fabia R5. Meteen hun 3de overwinning van het seizoen.

Het was een kletsnatte rally in het Oosten van het land en voor veel rijders was de meet halen al een huzarenstuk op zich.

Princen en Kaspers lopen met deze overwinning weer in op de leiders in de BK-stand, zodat pas tijdens de laatste rally van het seizoen in de Condroz beslist wordt wie Kampioen van België wordt.

Als sponsor van dit team kunnen wij natuurlijk niet anders dan trots zijn op de prestatie en de daarbij horende visibiliteit. Bekijk dus zeker ook de reportage!