Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Gedreven sporters geven we graag een duwtje in de rug

De kans is zéér groot dat u Dakwerken Crabbé niet alleen kent van onze activiteiten in de bouw, maar dat u onze naam ook al tegenkwam als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de autosport. Sportsponsoring is voor ons echter véél meer dan jaarlijks een budget vrijmaken om in de kijker te lopen. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Daarom geven we gedreven sporters graag een duwtje in de rug.

Persbericht: Dstny investeert in jeugdploeg Arnaud De Lie

Sponsoring Dakwerken Crabbé - CC Chevigny onderstreept geloof in ontwikkeling van talent

Zaventem, 20 april 2023 - Dstny gaf reeds bij de aankondiging van het co-titelsponsorship van de Lotto-Dstny UCI WorldTour ploeg aan dat het veel belang hecht aan talent alle kansen te kunnen geven. Het geloof in een sterk development team dat als ambitie heeft om de droom van jonge renners waar te maken, is meteen ook één van de belangrijke elementen die Dstny en de Lotto-ploeg verbonden van bij de start. Vandaag gaat het bedrijf nog een stapje verder en kondigt het zijn partnership met Dakwerken Crabbé - CC Chevigny aan, de jeugdploeg die de carrière van Arnaud De Lie vorm gaf en waarmee profploeg Lotto-Dstny al samenwerkt. Met dit nieuwe initiatief wil Dstny zijn steentje bijdragen aan het laten doorontwikkelen van de talenten van vandaag. Als snelgroeiende internationale scale-up is het bedrijf zelf ook continu in ontwikkeling en gelooft het sterk in talenten alle kansen geven om zo verder te kunnen blijven groeien.

Het jeugdopleidingsteam van Dakwerken Crabbé - CC Chevigny vaart onder Waalse licentie en is een Vlaams-Waalse ploeg. “Wij zijn een fusieclub tussen het Vlaamse Team Crabbé en de Waalse lub CC (Cyclo Club) Chevigny en werken reeds 8 jaar heel goed samen”, zegt Jo Van Gossum, verantwoordelijk voor sales en managment bij Dakwerken Crabbé - CC Chevigny. “We zijn heel blij dat Dstny, sinds dit jaar zichtbaar op onze shirts en shorts, zich aansluit bij onze partners die dezelfde passie delen en de talenten van morgen willen opleiden.” Naast Arnaud De Lie die het intussen tot succesvolle prof schopte, trapte ook Sylvain Moniquet als junior bij de ploeg op de pedalen en kregen renners zoals Laurens Huys, Louis Meintjes, Loic Vliegen, Tom Paquot (allemaal Intermarché-Wanty), Jens Reynders en Itamar Einhorn (Israel-Premier Tech), Ryan Gibbons (UAE Team Emirates) en Ryan Mullen (Trek-Segafredo), Henri Vandenabeele (Team DSM), Lionel Taminiaux (Alpecin - Deceuninck) en Ludovic Robeet (Bingoal- WB) er ook hun opleiding. "Wie weet vinden we er over een paar jaar naast Arnaud De Lie een aantal terug in de professionele rangen. Met 17 overwinningen en meer dan 30 podiumplaatsen sinds het begin van het seizoen, toonden onze renners hun talent en motivatie”, besluit Van Gossum.

De club heeft de kaap van 200 leden overschreden voor dit seizoen en is één van de enige clubs in België die ondersteuning bieden vanaf de Minimen-Aspiranten tot aan de profs. Dakwerken Crabbé - CC Chevigny neemt jaarlijks deel aan meer dan 130 nationale en internationale wedstrijden en is ingeschreven in de Belgische Beker in alle drie de categorieën (U17, U19 & U23-Elites). Recent won de ploeg met Jarno Widar de junioren-editie van Kuurne-Brussel-Kuurne en Tour du Bocage et de l'Ernée en met Jarne Van Dyck de wielerkoers in Lierde. Elk seizoen organiseren ze weg-, MTB- en veldritten voor alle categorieën. De belangrijkste wedstrijd, de Lotto Famenne Ardenne Classic (UCI 1.1) wordt dit jaar op zondag 1 oktober 2023 gereden. Acht WorldTour-teams en de beste ProTeams hebben hun aanwezigheid aan de start al bevestigd.

Van de slaapkamer naar de bus

CEO Daan De Wever van Dstny wil met dit nieuwe sponsorinitiatief een krachtig signaal geven. “Mijn broer en ik zijn ooit met Dstny gestart vanop onze slaapkamer. Intussen is Dstny uitgegroeid van start-up naar internationale scale-up met meer dan 1000 medewerkers en zijn we actief in 7 Europese landen. We hebben de ambitie om nog verder te groeien en ons verder te meten met de grootsten in onze sector van zakelijke communicatieoplossingen in de cloud. Dat kunnen we alleen waarmaken dankzij onze medewerkers en door talenten binnen onze organisatie alle kansen te geven. Vanuit diezelfde overtuiging zetten we nu mee onze schouders onder de jeugdploeg van Crabbé Toitures- CC Chevigny. Jonge renners verdienen alle kansen om hun droom waar te maken en ‘op de bus’ te geraken. Er is veel wielertalent in België en het is van belang dat zij alle kansen krijgen om te groeien. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen”, aldus De Wever. “Binnen een aantal jaren een nieuw Vlaams of Waals talent zien opstaan en zijn of haar droom in vervulling zien gaan, mede dankzij onze steun, daar doen we het voor.”

Over Dstny

Dstny is een toonaangevende Europese aanbieder van cloudgebaseerde bedrijfscommunicatie, die zowel rechtstreeks aan bedrijven, als via partners en serviceproviders wordt geleverd. Het bedrijf wil het dagelijks leven van zijn meer dan 3 miljoen gebruikers vereenvoudigen: de interactieve bedrijfscommunicatietools worden as-a-service geleverd en verbinden werknemers en klanten via alle mogelijke communicatiekanalen (spraak, video, chat, en andere).

De tools van Dstny zijn mobile-first, lokaal aanpasbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te integreren. Door innovatieve technologie te combineren met nauwe relaties met partners en service providers, en met sterke lokale teams, kan Dstny de best mogelijke gebruikerservaring bieden en de nieuwste toepassingen toegankelijk maken voor bedrijven in heel Europa.

Dstny, met hoofdkantoor in Zaventem, heeft 1000 werknemers in 7 Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK) en een jaaromzet van €250 miljoen.

Meer info: www.dstny.be 

Over Crabbe Toitures- CC Chevigny

Meer info: www.cchevigny.be