Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Gedreven sporters geven we graag een duwtje in de rug

De kans is zéér groot dat u Dakwerken Crabbé niet alleen kent van onze activiteiten in de bouw, maar dat u onze naam ook al tegenkwam als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de autosport. Sportsponsoring is voor ons echter véél meer dan jaarlijks een budget vrijmaken om in de kijker te lopen. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Daarom geven we gedreven sporters graag een duwtje in de rug.

Dakwerken Crabbé engageert zich als hoofdsponsor van Cyclo-Club Libramont-Chevigny

Na een engagement van 3 jaar als co-sponsor van de wielerclub CC Chevigny heeft Dakwerken Crabbé beslist om extra financiële inspanningen te doen gedurende de komende 5 jaar. Dat vertaalt zich in een samenwerking als hoofdsponsor tot eind 2022.

Jo Van Gossum, Dakwerken Crabbé: « Onze firma heeft een speciale band met het wielrennen en met de sport in het algemeen. Wij vinden het belangrijk om jonge mensen te steunen en kansen te geven, zowel in de sport als in ons bedrijf. Iedereen die ons kent, weet dat sport een groot deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Op basis van de goede resultaten, op sportief vlak, van de afgelopen 3 jaar, hebben we beslist om onze schouders nog meer onder dit project te zetten. Een samenwerking met de Waalse club CC Chevigny helpt ons bovendien om de naambekendheid van ons bedrijf nationaal te versterken. »

CC Chevigny ziet zijn toekomst dus verweven met de firma uit Zoutleeuw. De sponsorovereenkomst die in 2015 getekend werd met Verandas Willems en Dakwerken Crabbé loopt af eind 2017. Met de nieuwe overeenkomst kan de club verder werken aan de ontwikkeling van een project op lange termijn.

Laurent Mars, verantwoordelijke van de ASBL Cyclo-Club Libramont-Chevigny, is zeer tevreden : « De afgelopen 10 jaar is onze club sterk gegroeid, dankzij de renners die zeer gemotiveerd zijn en die bereid zijn om hun truitje nat te maken. Daarnaast kunnen we ook rekenen op een vast team van vrijwilligers in de entourage van de renners. Maar zonder de financiële steun van onze sponsors zouden we dit niet kunnen realiseren. Een overeenkomst van 5 jaar met Dakwerken Crabbé laat ons toe om vooruit te kijken, om de opleiding van onze jonge renners verder uit te bouwen en onze club nog te laten groeien. In naam van onze club wil ik de heer Luc Willems en het ganse team van Verandas Willems danken voor hun steun de afgelopen 10 jaar. Zonder hen was dit project zeker niet van start kunnen gaan. We wensen hen verder alle succes in hun samenwerkingen met voetbalclub KV Oostende en met het professionele wielerteam Verandas Willems-Crélan-Charles.»