Select your language

Contacteer ons: +32 11 78 17 11 - info@crabbe.be  ico.facebook  ico.youtube 

Gedreven sporters geven we graag een duwtje in de rug

De kans is zéér groot dat u Dakwerken Crabbé niet alleen kent van onze activiteiten in de bouw, maar dat u onze naam ook al tegenkwam als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de autosport. Sportsponsoring is voor ons echter véél meer dan jaarlijks een budget vrijmaken om in de kijker te lopen. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt. Daarom geven we gedreven sporters graag een duwtje in de rug.

Jonge mensen kansen geven, in ons bedrijf én in de sport

Als we aan onze klanten vragen vanwaar ze ons bedrijf kennen, dan horen we vaak dat ze ons gezien hebben als sponsor in het wielrennen, het voetbal of in de rallysport. Natuurlijk is het fijn om vast te stellen dat we op die manier visibiliteit en naambekendheid genereren. Want dat is voor de meeste bedrijven ook de voornaamste reden om aan sportsponsoring te doen.
Toch zit er voor ons veel meer achter dan jaarlijks een budget vrijmaken om door zoveel mogelijk mensen gezien te worden. Wie de mensen in ons bedrijf kent, weet dat sport een belangrijk deel van ons dagelijks leven uitmaakt.

Dit zijn de 5 redenen waarom wij voor sportsponsoring kiezen:

1. Een gezonde geest in een gezond lichaam

Onze dakwerkers zijn straffe kerels, die dag in dag uit en in weer en wind het beste van zichzelf geven op elke werf. Die fysieke prestaties trekken zij na het werk nog graag door. U bent ze vast en zeker al eens tegengekomen in het weekend, de wielertoeristen in hun zwart-gele outfit van Dakwerken Crabbé. Alleen of in groep, ook dan door weer en wind, om het hoofd leeg te maken en straks weer fris aan een nieuwe werkweek te kunnen beginnen.

2. Jonge sporters kansen geven

Net zoals we in ons bedrijf jonge mensen graag kansen geven, zo willen we ook jonge sporters de kans geven om hun favoriete sport te beoefenen. Of het nu wielrennen of voetbal of nog een andere sport is, als je wil presteren op niveau of hogerop wil geraken, dan kost dat geld. Daarom leveren wij niet alleen een financiële bijdrage maar zijn een aantal van onze mensen ook effectief geëngageerd als coach of begeleider, o.a. in het jeugdwielrennen.

3. Veilig werken, veilig sporten

Veilig werken komt in ons bedrijf op de eerste plaats. Dat kan alleen maar met goed materiaal dat op een professionele manier wordt gebruikt. De keuze van de sportieve projecten die wij willen steunen, wordt mee bepaald door de filosofie van de sporter of het team achter de jonge sporters. Ook hier komt veiligheid op de eerste plaats: degelijke fietsen en beschermkledij voor onze jonge renners, professioneel materiaal om aan de top mee te draaien in de rallysport.

4. Onze maatschappelijke bijdrage

Publiciteit maken voor je bedrijf is heel gemakkelijk: je betaalt (vaak forse bedragen) om met je bedrijf of je merk in beeld te komen. Onze keuze voor sportsponsoring is een zeer bewuste keuze: het is onze maatschappelijke bijdrage, want sporten is voor jongeren zoveel meer dan enkele uren per week fysiek bezig zijn. Het is leren omgaan met winnen en verliezen, het is vriendschappen opbouwen en samen plezier maken. Daar dragen wij graag ons steentje toe bij.

5. Sociale contacten in een sportief kader

Terwijl de sporters genieten van hun inspanningen en hun prestaties is het voor de supporters een gelegenheid om te ontspannen met vrienden. Of om de sport te beleven vanop de eerste rij: naast het voetbalveld, in de volgwagen achter de koers of in de aankomstzone van een rally.

Volg de sportieve prestaties van de teams die wij een warm hart toedragen:

- Cyclo-club Chevigny - Wielerploeg Verandas Willems - Dakwerken Crabbé: www.ccchevigny.be

- Zoutleeuwse Wielertoeristenclub: www.zoutleeuwsewielertoeristenclub.be

- KSTVV: www.stvv.com

- Rode Duivels Zoutleeuw: www.rdz.be

- Rallyteam Kris Princen - Peter Kaspers: https://www.youtube.com/watch?v=9xoIvvvniSw

- En natuurlijk ons eigen Crabbé Cycling Team!

 

Tip!

Ben je op zoek naar een origineel geschenkidee? Voor familie, vrienden of gewoon voor jezelf?

Doe eens een vlucht cadeau met de luchtballon van Dakwerken Crabbé!

Alle info en mogelijkheden vind je hier!